top of page

Partener

Asociația Părinților de la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria a fost implicată în dezvoltarea de proiecte în școală și comunitatea este întotdeauna o punte între colaborare și sprijin între părinți și oficialii școlii.

Astfel, în ultimii ani, între 2011 și 2016, atât financiar cât și logistic au susținut participarea școlii la competiția „PARADA EUROPE”, prin care fiecare liceu din Județul Teleorman, prin tragere la sorți, reprezintă printr-o paradă, o țară din Europa sau chiar din întreaga lume.

De asemenea, pregătirea și desfășurarea Balului bobocilor a fost un obiectiv pentru părinți.

Pentru elevii de liceu care sunt cazați la internat și care nu au ocazia să servească cel puțin o masă caldă pe zi, Asociația s-a implicat în achiziționarea unei sobe pe gaz, a unui cuptor cu microunde și a unui frigider cu care se află biroul. în școala internată, unde elevii servesc mâncare sau pregătesc mâncare.

De asemenea, pentru elevii din sala de consiliu școlară, au fost achiziționate perdele și galerii pentru sălile de instruire a lecțiilor și consumabile pentru imprimantă disponibile elevilor din internat (decembrie 2015).

În curtea școlii, alături de intrarea principală a elevilor în clădirea școlii, au fost montate coșuri de gunoi realizate din tablă, susținute de consiliul reprezentativ al părinților, precum și plăci de ciment împreună cu materialele de construcție cu care a fost asfaltat drumul de acces către intrarea profesorilor (octombrie 2016).

Pentru a recompensa studenții care au participat la sărbătorile de iarnă - colinde, pachete cu dulciuri și fructe (au fost oferite pachete de dulciuri și fructe (decembrie 2015, 2016).

Pentru a susține activitatea profesională a studenților de la specialitatea tehnician gastronomie, a fost achiziționat un cuptor electric, care a fost echipat cu laboratorul de gastronomie din cadrul școlii, unde elevii practică sesiuni practice de pregătire săptămânală (februarie 2017).

Pentru reamenajarea grupului sanitar al personalului, au fost achiziționate materiale și obiecte sanitare, iar lucrările specifice au fost efectuate în direcția proprie (februarie 2016).

În camera de informare A1, parchetul laminat a fost achiziționat cu sprijinul financiar al consiliului părinților (februarie 2015).

Pentru a sprijini activitățile extrașcolare, Asociația Părinților organizează întâlniri și mese rotunde cu părinții și adolescenții, facilitând schimbul de opinii între aceștia și îmbunătățind dialogul dintre părinți și adolescenți.

bottom of page