top of page

Partener

Rivensco Consulting Ltd este o companie inovatoare care își propune să se stabilească o legătură majoră între lumea academică și cea de afaceri. Rivensco își desfășoară activitate în toate marile orașe din Cipru și oferă instruire în diferite domenii precum afaceri, întreprinderi sociale, tehnologie informațională și ospitalitate. Cu experiența noastră în proiecte UE, sprijinim întreprinderile locale să participe la proiecte cu finanțare europeană și națională, inclusiv Camera de Comerț locală, Colegiile locale, Universitățile, Ministerele, municipalitățile și alte părți interesate. Eficiența operațiunilor noastre necesită cooperarea cu mai multe întreprinderi mici și părți interesate locale, inclusiv media locală. Acordăm o atenție deosebită rolului esențial al noilor tehnologii și avantajului competitiv pe care îl oferă. Operațiunile noastre zilnice cu mai multe întreprinderi fac compania noastră ideală pentru plasarea în muncă, deoarece este într-o poziție privilegiată pentru a oferi experiență reală în diferite domenii. Personalul profesionist de înaltă specialitate include psihologi, profesori / formatori și consultanți în afaceri care pot oferi instruire în diferite domenii. Avem capacitatea de a oferi instruiri profesioniștilor și publicului larg în diferite domenii, cum ar fi comunicarea eficientă, abilitățile parentale și dezvoltarea personală.

În 2014, Rivensco și-a unit forțele cu un centru de formare profesională și tehnologică, pentru a-și îmbunătăți capacitatea de formare, a-și extinde rețeaua și a oferi mai multe cursuri. Rivensco Consulting oferă cursuri specializate pentru pregătirea interviurilor, pregătirea CV-ului, pregătind cursanții cu teste de personalitate și teste naționale diferite. Acest lucru i-a permis lui Rivensco să se concentreze pe formarea tinerilor antreprenori; programul COSME de Erasmus pentru tineri antreprenori din Cipru, oferind informații și sprijin financiar noilor antreprenori din Cipru care călătoresc către antreprenori gazdă din alte țări pentru a dobândi abilități manageriale. Avem o experiență puternică în proiecte Erasmus KA1 Mobility în găzduirea școlilor pentru formare în Cipru și participăm, de asemenea, la proiecte de parteneriat strategic KA2 privind modulele de antreprenoriat și formare. Am găzduit traineri din România la cursuri de pregătire. În sfârșit, oferim sprijin în proiectele UE camerei de comerț locale, municipalităților și altor părți interesate locale.

Rivensco Consulting are o experiență de lungă durată în promovarea problemelor legate de tineri, inclusiv adolescenți, și a dezvoltat în ultimii ani o rețea puternică cu parteneri din diferite părți ale societății, pentru a se asigura că toți oamenii, cu atenție pentru persoanele defavorizate, au acces atât la informații cantitative, cât și calitative, care le vor ajuta într-adevăr să devină mai multe familiar și conștient de problemele legate de acestea.

Rețelele Rivensco Consulting includ mai mulți părți interesate, cum ar fi comitetele comunitare locale, municipalitățile, camerele locale de comerț și industrie, asociațiile școlare de părinți (de toate nivelurile de învățământ, primar și secundar), și biroul Uniunii Europene din Pafos, Universitatea Neapolis, și CDA Colegiu. Toate acestea constituie o bază serioasă pe care Rivensco Consulting își poate baza activitățile generale.

Rivensco Consulting a desfășurat mai multe prelegeri și seminarii cu scopul de a informa toate părțile relevante, cum ar fi părinții și copiii, în special cei aflați în vârstă vulnerabilă, în special cu condiția ca cyberbullying-ul să fie considerat în prezent o problemă serioasă care privește societatea locală și a atras în centrul atenției lume academică și profesională.

Activitățile noastre cu privire la tineri și părinți sunt acoperite și promovate în mod eficient de media locală cu care Rivensco Consulting a reușit să structureze o cooperare fructuoasă de lungă durată.

Promovarea activităților noastre și diseminarea produselor noastre constituie o prioritate esențială, deoarece considerăm că experiența acumulată și cunoștințele trebuie împărtășite pentru ca părinții și adolescenții să beneficieze de activitățile noastre.

Web site: www.rivensco.com

bottom of page